Yeniceköy İlkokulu

WEB https://bigayenicekoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çanakkale /Biga Yeniceköy Mahallesi
VİZYON : Çağın gerektirdiği normlara göre en iyi eğitim ve öğretimi vererek yaşamın tüm alanlarında yaratıcı,çevre bilinci gelişmiş,farklı kültüre saygılı, duyarlı,dinleyen,izleyen araştıran ve yorumlayan başarılı Türkiye’nin öncü ve lider bir kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçlarını gözeten ve bireysel farklılıklarını önemseyen bir yaklaşımla, Atatürkçü düşünce ışığında;çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlerle donatarak sorgulayan,özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Türkiye genelinde ,İlimizde ve İlçemizde yapılan her türlü etkinliklere öğrencilerimiz yönlendirilerek bu etkinliklere katılmasını sağlamaktayız. Çanakkale İl Afet Müdürlüğünce İL GENELİNDE YAPILAN Resim Yarışmasında Öğrencimiz 2.inci gelmiştir.İl genelinde Turizm İl müdürlüğünce yapılan şiir yarışmasında Öğrencimiz 2.inci gelmiştir.İlçe genelinde Futbol Müsabakalarında yapılan Öğrencilerimiz 1.inci gelmiştir.Atletsizim Yarışmalarında İl de İlçede yapılan yarışmalarda öğrencilerimiz 1500 m 1.2.3.öğrencilerimiz gelmiştir.Türkiye genelinde yapılan Atletizm geliştirme projesinde yapılan yarışmalarda İl de Sakarya da ve Eskişehir de öğrencimiz 1.inci gelmiş Çanakkale’yi Ankara da temsil etmiştir Akademik yönden öğretmen veli öğrenci işbirliği içinde güzel çalışmalar yaparak ,daha önceki yıllara nazaran iyi doğru gittiğimizi yapılan çalışmalar ve deneme sınavlarında ve istatistiklerde görülmektedir.Öğretmenler kurulunda konuşulan ve alınan kararları da velilerimizle de toplantılar yapılıp alınan kararları velilerimize de söyleyip okulumuz için ve öğrencilerimiz için en iyi nasıl olacaksa yönetmenlikler çerçevesinde uygulamaya koyuyoruz.

Saatler : 08.45 -14.30
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Merkez olduğundan dolayı sorun yok
Yerleşim Yeri : Biga yeniceköy (Mahallesidir)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Biga-Merkez
Kontenjan Bilgileri :